Schoonheidssalon

NATALIA

tel. 06 143 65 205

JAN MARINI HUIDVERBETERENDE KOSMETIEK
JAN MARINI HUIDVERBETERENDE KOSMETIEK
ONTHAREN BODYSUGARING
ONTHAREN BODYSUGARING

ONTHAREN BODYSUGARING

alexandria tmALEXANDRIA BODY SUGARING

Professionele Body Sugaring is een zachte, veilige en moderne methode om alle delen van het lichaam te ontharen met een suikerpasta. Het werkt perfect voor zowel mannen als vrouwen, het heeft alleen maar voordelen en geen nadelen. Voordelen: Body Sugaring is een minder pijnlijk alternatief van ontharen dan harsen. Suiker maakt de huid zachter en er treden geen beschadigingen en of allergische reacties aan de huid op. Body Sugaring kan al veel eerder worden toegepast dan harsen, bij haren van 1,6 mm is het al mogelijk om te ontharen. Uiteindelijk leiden de behandelingen tot een vermindering van haren. Het voelt minder pijnlijk aan daar de haren met de haargroeirichting worden verwijderd en ze breken hierdoor niet af, worden in z'n geheel verwijderd. Hierdoor behoren ingegroeide haren tot het verleden en voelt de huid gld en zijdezacht aan. Mensen met psoriasis en suikerziekte kunnen ook worden behandeld.

bodyshugMet Body Sugaring kunt u het hele lichaam én gezicht ontharen. De 'Sugaring Paste' bestaat uit 100% natuurlijke bestandsdelen die niet op dieren zijn getest, geen bijwerkingen hebben en geen allergische reacties veroorzaken. Het product is zo natuurlijk dat u het zelfs zou kunnen opeten. Restjes sugaring pasta kunt u bovendien gemakkelijk verwijderen met warm water.


Sugaring is een zeer hygiënische methode. U pakt eenmaal de benodigde hoeveelheid pasta uit de pot waardoor er geen kruisbesmetting kan ontstaan. Sugar, suiker is een natuurlijk conserverings- en geneesmiddel, dat de genezing bevordert en infecties voorkomt. Een sugar'verband' wordt nog steeds gebruikt bij ernstige brandwonden, open botfracturen en operatiewonden om infecties te helpen voorkomen vanwege zijn antiseptische eigenschap.


De ontharing in de praktijk

Het haar wordt met de natuurlijk groeirichting mee verwijderd, waardoor de behandeling minder pijnlijk is en de haren nauwelijks meer ingroeien. Bovendien is er aanzienlijk minder kans op het afbreken van haren.


Body Sugaring is al mogelijk bij haartjes van 1.6 mm (0.16 cm)! Dit is gemiddeld 4 dagen na hel scheren. Bij een traditionele behandeling met harsproducten moeten de haartjes minstens drie weken aangroeien. De sugar leent zich uitstekend voor de beroemde "brazilian bilkinilijn" en zelfs de binnenkant van de neus of oren.

297x172sugar transp
Nieuwsgierig naar deze nieuwe vorm van ontharen?


Neem voor meer informatie contact op met:
Schoonheidssalon Natalia

 

10 voordelen van Body Sugaring ten opzichte van harsen

 

            1-Minder pijnlijk

            2-De haren blijven langer weg

            3-De haren komen zachter terug

            4-Bij regelmatig behandeling komen er bijna geen haren terug

            5-Geen beschadingen aan de huid

            6-De behandeling kan na 3 weken (vanaf 1,6 mm) herhaald worden

            7-Kleinere kans op ingegroeide haren

            8-Body Sugar is niet heet

            9-Body Sugar is desinfecterend

            10-Het verwijderen van de restjes is huidvriendelijk, is af te wassen met lauw water of met een doekje

 

Ontharen met "Sugaring" is duurder dan traditionele hars omdat de methode bewerkelijker maar de voordelen van "Sugaring" t.o.v. traditionele hars zijn aanzienlijk.